parodontax fogkrémcsalád mindennapi használatra
parodontax fogkrémcsalád mindennapi használatra

MINDENNAPOS SPECIÁLIS FOGKRÉMEK

Tekintse meg termékeinket

A PARODONTAX® FOGKRÉM SEGÍT MEGSZÜNTETNI AZ ÍNYVÉRZÉST

Az egészséges fogíny nem vérzik, tehát ha fogmosáskor vagy fogselymezéskor vérzik az ínye, az a fogínyprobléma jele lehet. Ápolás nélkül a probléma súlyosbodhat, rossz lehelethez, kivörösödő ínyhez, ínyduzzadáshoz, ínysorvadáshoz, végül pedig fogvesztéshez vezethet.

Ezért fontos kezelni az ínyvérzést.

Azzal, hogy fizikailag eltávolítja a lerakódott lepedékképző baktériumokat a fogíny vonala mentén, a parodontax® fogkrém segít fenntartani az íny és a fogak közötti védőgátat, és így négyszer hatékonyabban* veszi célba az ínyvérzés legfőbb okozóját, mint a hagyományos fogkrémek. Napi kétszeri fogmosás esetén klinikailag igazoltan segít megszüntetni és megelőzni az ínyvérzést.

A parodontax® fogkrém a nátrium-bikarbonát mellett, amelynek segítségével jobban el tudja távolítani a lepedékképző baktériumokat, 1400 ppm fluoridot is tartalmaz a fogak megerősítéséhez; emellett pedig gyógynövény-kivonat is található benne, amely egyedi ízt kölcsönöz neki, és tisztán tartja a szájüreget. Eltarthat egy ideig, amíg Ön hozzászokik az ízéhez, de a legtöbben hamarosan ugyanúgy megkedvelik, mint a hagyományos fogkrémeket, és élvezik az általa biztosított tisztaságot. Ha naponta használja, ínye egészséges, fogai erősek maradnak, lehelete pedig friss lesz.

A parodontax® fluoridos fogkrém négy változatban kapható (Fluoride, Ultra Clean, Whitening és Extra Fresh), így kiválaszthatja azt, amelyik tökéletesen megfelel Önnek.

Tegye teljessé szájápolási szokásait a mindennapi használatra szánt parodontax® szájvízzel és a parodontax® fogkefével.

 

parodontax Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra

parodontax® Fluoride fogkrém

A mindennapi használatra szánt parodontax® Fluoride fogkrém összetételét kifejezetten úgy alakították ki, hogy segítsen megszüntetni és megelőzni az ínyvérzést, és hogy biztosítsa, hogy fogínye egészséges, fogai erősek maradjanak, lehelete pedig friss legyen.

parodontax Ultra Clean fluoridos fogkrém mindennapi használatra

parodontax® Ultra Clean fogkrém

A parodontax® Ultra Clean eltávolítja azokat a baktériumokat, amelyek ínyvérzést okozhatnak, hogy fogínye egészséges, fogai erősek maradjanak, szája pedig rendkívül tiszta és friss érzetű legyen.

parodontax Whitening fluoridos fogkrém mindennapi használatra

parodontax® Whitening fogkrém

A parodontax® Whitening kíméletesen eltávolítja a foltokat a fogakról, hogy visszaállítsa természetes fehérségüket,  miközben segít megszüntetni és megelőzni az ínyvérzést.

parodontax Extra Fresh fluoridos fogkrém mindennapi használatra

parodontax® Extra Fresh fogkrém

A parodontax® Extra Fresh segít megszüntetni és megelőzni az ínyvérzést, miközben órákon át tartó friss és tiszta érzetet biztosít a szájüregben.

parodontax® Classic fogkrém

parodontax® Classic fogkrém

A parodontax® Classic nem tartalmaz fluoridot, de így is segít eltávolítani azokat a baktériumokat, amelyek ínyvérzést okozhatnak, biztosítva, hogy fogínye egészséges maradjon, lehelete pedig friss legyen.

*Ez nem vonatkozik a parodontax® Whitening fogkrémre

Használati utasítás

Naponta kétszer, legfeljebb háromszor mosson vele fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. Ha irritáció lépne fel, ne használja tovább. Nem alkalmazható 12 éven aluli gyermekek esetén. Gyermekektől elzárva tartandó. Ha folyamatosan használja a parodontax® Classic fogkrémet, kérjen tanácsot fogorvosától.