Location:

parodontax szájvíz mindennapi használatra
parodontax szájvíz mindennapi használatra

Szájvíz mindennapi használatra

Tekintse meg termékeinket

A mindennapi használatra szánt parodontax szájvíz segít megelőzni az ínyproblémákat

Ínypanaszok akkor léphetnek fel, amikor lepedékképző baktériumok rakódnak le a fogak felületén, körül és között. Ha nem távolítja el őket a napi fogmosással, ínypanaszokat okozhatnak.

Így fejti ki hatását a mindennapi használatra szánt parodontax szájvíz

Ha napi kétszeri fogmosás mellett használja, a mindennapi használatra szánt parodontax szájvíz különleges összetétele segít az ínypanaszok elleni védekezésben. Klinikailag igazoltan segít eltávolítani a lepedékképző baktériumokat, és megelőzni a további lepedékképződést.

Továbbá alkoholmentes, és fluoridot tartalmaz, így mindennap használhatja, hogy megőrizze ínye egészségét, lehelete frissességét.

Öblögessen 10 ml parodontax szájvízzel egy percig, majd köpje ki. Ne nyelje le, és ne öblítsen vízzel! Tegye teljessé szájápolási szokásait a mindennapi használatra szánt parodontax fluoridos fogkrémmel és a parodontax fogkefével, segít ínyét és fogait egészségesen tartani.

A mindennapi használatra szánt parodontax szájvizet 12 éven aluli gyermekek nem használhatják. Ha irritáció lép fel, azonnal függessze fel a termék használatát és kérjen azonnali orvosi segítséget kiütések, a száj, vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézségek esetén. 

HOL KAPHATÓ?

Termékeink, mint a fogkrémeink, fogkeféink és a szájvíz, segítenek abban, hogy ínye erős, fogai pedig egészségesek maradjanak. Tudja meg, hol kaphatóak a parodontax termékek.

A lenti linkre kattintva Ön egy külső weboldalra lép, amelyet nem a GSK kezel és működtet.
A GSK nem vállal felelősséget az oldal tartalmáért.
Ha nem kívánja elhagyni az oldalt, ne kattintson a lenti linkre.