parodontax® szájvíz mindennapi használatra
parodontax® szájvíz mindennapi használatra

Szájvíz mindennapi használatra

Tekintse meg termékeinket

A mindennapi használatra szánt parodontax® szájvíz segít megelőzni az ínyproblémákat

Ínypanaszok akkor léphetnek fel, amikor lepedékképző baktériumok rakódnak le a fogak felületén, körül és között. Ha nem távolítja el őket a napi fogmosással, ínypanaszokat okozhatnak.

parodontax® szájvíz mindennapi használatra

Így fejti ki hatását a mindennapi használatra szánt parodontax® szájvíz

Ha napi kétszeri fogmosás mellett használja, a mindennapi használatra szánt parodontax® szájvíz különleges összetétele segít az ínypanaszok elleni védekezésben. Klinikailag igazoltan segít eltávolítani a lepedékképző baktériumokat, és megelőzni a további lepedékképződést.

Továbbá alkoholmentes, és fluoridot tartalmaz, így mindennap használhatja, hogy megőrizze ínye egészségét, lehelete frissességét.

Öblögessen 10 ml parodontax® szájvízzel egy percig, majd köpje ki. Ne nyelje le, és ne öblítsen vízzel! Tegye teljessé szájápolási szokásait a mindennapi használatra szánt parodontax® fluoridos fogkrémmel és a parodontax® fogkefével, hogy ínye és fogai egészségesek maradjanak, és hogy megakadályozza a fogínyprobléma kialakulását.

A mindennapi használatra szánt parodontax® szájvizet 12 éven aluli gyermekek nem használhatják. Ha irritáció lép fel, azonnal függessze fel a termék használatát és kérjen azonnali orvosi segítséget kiütések, a száj, vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézségek esetén.