parodontax® Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra és alkoholmentes Corsodyl® szájöblögető oldat
parodontax® Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra és alkoholmentes Corsodyl® szájöblögető oldat

PARODONTAX®
& CORSODYL®

A parodontax®-ról

A parodontax® gyártói világszerte több mint 30 országban a fogínyápolás elismert szakértőjének számítanak. Hogy miért? Mert a parodontax® segít az ínyvérzés megszüntetésében és megelőzésében.

Az ínyvérzés a fogínyprobléma előjele lehet, a parodontax® termékek összetételét pedig úgy alakítottuk ki, hogy fogínye egészséges, fogai erősek maradjanak, lehelete pedig friss legyen.  

®
parodontax® termékek mindennapi használatra

Történetünk

A parodontax® régóta védi a fogíny egészségét. A parodontax® fogkrémet egy német fogorvos, dr. Focke fejlesztette ki 1937-ben. Az eredeti összetételben – amely napjaink parodontax® fogkrémjeinek alapját is képezi – a kiváló tisztító hatásáról ismert szódabikarbóna volt a legfontosabb összetevő. A parodontax® márka azóta szájvizet és fogkeféket is kínál, és a fogínyápolás elismert szakértőjévé vált.

Baktériumok a fogínyen-illusztráció

Tudományos hátterünk

A fogínyápolás területének vezető szereplőjeként folyamatosan végzünk klinikai kutatásokat annak érdekében, hogy még alaposabban megismerjük és megértsük, mitől marad egészséges a fogíny, és hogyan lehet leküzdeni a fogínyproblémát. Az elmúlt években olyan klinikai programot indítottunk, amelynek segítségével tesztelni, javítani és szélesíteni tudjuk a parodontax® fogkrém, szájvíz és fogkefe választékát. A tudományt helyeztük minden tevékenységünk középpontjába azért, hogy a lehető lehatásosabb termékeket fejleszthessük ki a fogíny és a fogak egészségének megőrzéséhez.

Így fejti ki hatását a parodontax® speciális, mindennapi használara való fogkrém

A parodontax® fogkrémet úgy állítottuk össze, hogy segítsen az ínyvérzés okának megszüntetésében. Szódabikarbónát tartalmazó, enyhén csiszoló hatású összetétele feltöri a lepedékképző baktériumok által alkotott tapadós réteget, amely irritálja az ínyt, és vérzést okoz. Napi kétszeri fogmosás bizonyítottan jelentősen csökkenti a lepedékképződést és az ínyvérzést, így segít megszüntetni és megelőzni a fogínyprobléma kialakulását.

parodontax® Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra

A Corsodyl®-ról

A Corsodyl® a fogínyprobléma kezelésének szakértője, mely klinikailag is hatásosnak bizonyult az ínypanaszok megelőzésében és kezelésében.

Corsodyl® szájöblögető oldat 0,2%

Történetünk

A Corsodyl® szájöblögető oldat régóta megbízható kezelést nyújt a fogínyprobléma első szakaszára, a gingivitisre. A Corsodyl® 1975-ben jelent meg Németországban, és hatóanyaga, a klórhexidin 1989 óta a leghatásosabb összetevő a fogínyprobléma rövid távú kezelésében.

Tudományos hátterünk

A Corsodyl® szájöblögető oldat hatásossága a tudományos háttérnek köszönhető. Klórhexidint tartalmaz, amely klinikailag igazoltan a leghatásosabb fegyver a fogínyprobléma ellen. Tudományos munkatársaink szorosan együttműködnek fogorvosokkal és más fogegészségügyi szakemberekkel annak érdekében, hogy jobbá tegyék a Corsodyl® márkát, szélesítsék a termékkínálatot, és garantálják, hogy a Corsodyl® maradjon a fogínyprobléma kezelésére a fogorvosok által leggyakrabban ajánlott márka.  

Így fejti ki hatását a Corsodyl®

A Corsodyl® szájöblögető oldat klórhexidint tartalmaz, ami a létező leghatásosabb hatóanyag a fogínyprobléma ellen. Ettől termékeink baktériumölő hatásúak lesznek, ami nemcsak elpusztítja a fogínyprobléma kialakulását elősegítő lepedékképző baktériumokat, hanem hosszan tartó védelmet is biztosít a lepedék lerakódása ellen. Ezért ajánlják a fogorvosok a Corsodyl®-t a gingivitis otthoni szakszerű kezelésére és szájsebészeti beavatkozások utáni használatra.

Corsodyl® szájöblögető oldat 0,2%
Véres köpet a lefolyóban