Location:

parodontax Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra és alkoholmentes Corsodyl szájöblögető oldat
parodontax Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra és alkoholmentes Corsodyl szájöblögető oldat

PARODONTAX
& CORSODYL

A parodontax-ról

A parodontax gyártói világszerte több mint 30 országban a fogínyápolás elismert szakértőjének számítanak. Hogy miért? Mert a parodontax segít az ínyvérzés megelőzésében.

Az ínyvérzés a fogínybetegség előjele lehet, a parodontax termékek összetételét pedig úgy alakítottuk ki, hogy fogínye egészséges, fogai erősek maradjanak, lehelete pedig friss legyen.  

®
parodontax termékek mindennapi használatra

Történetünk

A parodontax régóta védi a fogíny egészségét. A parodontax fogkrémet egy német fogorvos, dr. Focke fejlesztette ki 1937-ben. Az eredeti összetételben – amely napjaink parodontax fogkrémjeinek alapját is képezi – a kiváló tisztító hatásáról ismert szódabikarbóna volt a legfontosabb összetevő. A parodontax márka azóta szájvizet és fogkeféket is kínál, és a fogínyápolás elismert szakértőjévé vált.

Baktériumok a fogínyen-illusztráció

Tudományos hátterünk

A fogínyápolás területének vezető szereplőjeként folyamatosan végzünk klinikai kutatásokat annak érdekében, hogy még alaposabban megismerjük és megértsük, mitől marad egészséges a fogíny, és hogyan lehet leküzdeni a fogínyproblémát. Az elmúlt években olyan klinikai programot indítottunk, amelynek segítségével tesztelni, javítani és szélesíteni tudjuk a parodontax fogkrém, szájvíz és fogkefe választékát. A tudományt helyeztük minden tevékenységünk középpontjába azért, hogy a lehető lehatásosabb termékeket fejleszthessük ki a fogíny és a fogak egészségének megőrzéséhez.

Így fejti ki hatását a parodontax speciális, mindennapi HASZNÁLATRA való fogkrém

A parodontax fogkrémet úgy állítottuk össze, hogy segítsen az ínyvérzés okának megszüntetésében. Szódabikarbónát tartalmazó, enyhén csiszoló hatású összetétele feltöri a lepedékképző baktériumok által alkotott tapadós réteget, amely irritálja az ínyt, és vérzést okoz. Napi kétszeri fogmosás bizonyítottan jelentősen csökkenti a lepedékképződést és az ínyvérzést, így segít megelőzni a fogínybetegség kialakulását.

parodontax Fluoride fluoridos fogkrém mindennapi használatra

A Corsodyl-ról

A Corsodyl a fogínybetegség kezelés támogatásának szakértője, mely klinikailag is hatásosnak bizonyult az ínypanaszok megelőzésében.

Corsodyl szájöblögető oldat 0,2%

Történetünk

A Corsodyl szájöblögető oldat régóta megbízható megelőző kezelést nyújt a fogínybetegség kialakulása ellen. A Corsodyl 1975-ben jelent meg Németországban, és hatóanyaga, a klórhexidin 1989 óta hatékony összetevő a fogínybetegség megelőzésére.

Tudományos hátterünk

A Corsodyl szájöblögető oldat hatássossága a tudományos háttérnek köszönhető. Klórhexidint tartalmaz, amely klinikailag igazoltan hatásos a fogínyvérzés, a fogíny irritáció és a fogínygyulladás megelőzésére. Tudományos munkatársaink szorosan együttműködnek fogorvosokkal és más fogegészségügyi szakemberekkel annak érdekében, hogy jobbá tegyék a Corsodyl márkát, szélesítsék a termékkínálatot.  

Így fejti ki hatását a Corsodyl

A Corsodyl szájöblögető oldat klórhexidint tartalmaz, ami klinikailag igazoltan hatásos a fogínyvérzés, a fogíny irritáció és a fogínygyulladás megelőzésére. Ettől termékeink baktériumölő hatásúak lesznek, ami nemcsak elpusztítja a fogínybetegség kialakulását elősegítő lepedékképző baktériumokat, hanem órákon át tartó védelmet is biztosít a lepedék lerakódása ellen. Ezért ajánlják a fogorvosok a Corsodyl-t a gingivitis otthoni szakszerű kezelésére és szájsebészeti beavatkozások utáni használatra.

Corsodyl szájöblögető oldat 0,2%
Véres köpet a lefolyóban