Location:

parodontax fogkrémcsalád mindennapi használatra
parodontax fogkrémcsalád mindennapi használatra

FOGKRÉMEK MINDENNAPOS HASZNÁLATRA

A termékválasztékot lásd a továbbiakban

VÉDJE A FOGÍNYÉT A PARODONTAX SEGÍTSÉGÉVEL

Az egészséges fogíny nem vérzik, ha tehát vért lát fogmosás vagy fogselyem használata közben, az a fogínybetegség jele lehet. Ha nem kezeljük, a probléma súlyosbodhat, és rossz szájszaghoz, bevörösödött és gyulladt fogínyhez, fogínysorvadáshoz és végső soron a fogak elvesztéséhez vezethet.

A fogíny mentén lerakódott lepedék eltávolításával a parodontax fogkrém segít az íny és a fogak közötti szoros záróréteg megőrzésében, és 4x hatékonyabb* a fogínyvérzés fő okának megelőzésében, mint a hagyományos -nem nátrium-bikarbonát tartalmú- fogkrémek. Napi kétszeri használat esetén, szakszerű tisztítást követően, klinikailag bizonyítottan segít megelőzni a fogínyvérzést.

Válassza a parodontax fogkrémcsalád 12 terméke közül az Önnek leginkább megfelelőt:

Active Gum Repair
Herbal Fresh
Complete Protection Extra Fresh
Complete Protection Whitening
Complete Protection Herbal Sensation
Gum & Breath + Sensitivity

Fluorid
Ultra Clean
Whitening
Extra Fresh
Classic Fluoridmentes
Gum & Breath + Sensitivity Whitening

*Plakk eltávolítás Parodontax Ultra Clean, Herbal Fresh, Fluoride, Classic, Extra Fresh, vagy Complete Protection fogkrémek esetén. A Haleon belső vizsgálata alapján. RH02434, 2015.

PARODONTAX ACTIVE GUM REPAIR – AKTÍV HATÁS AZ ÍNYRE 1 HÉT UTÁN!**

PARODONTAX ACTIVE GUM REPAIR FOGKRÉM

PARODONTAX ACTIVE GUM REPAIR FOGKRÉM

Az új parodontax Active Gum Repair fogkrém segít helyreállítani a vérző, duzzadt és gyulladt ínyt a lepedékképző baktériumok eltávolítása által. Különlegessége, hogy aktív hatását az ínyre már egy hét rendszeres használat után kifejti.** Ízélmény fokozó technológiájának köszönhetően, a parodontax Active Gum Repair hűsítő, mentás ízzel rendelkezik.
**jelentősebb javulás a fogíny egészségében 1 hét után egy hagyományos, nátrium-bikarbonát nélküli fogkrémhez képest. T208175

PARODONTAX HERBAL FRESH - KLINIKAILAG BIZONYÍTOTTAN SEGÍT MEGELŐZNI A FOGÍNYVÉRZÉST

Herbal Fresh

PARODONTAX HERBAL FRESH FOGKRÉM

A parodontax HERBAL FRESH fogkrém ásványi sót tartalmaz, amely klinikailag bizonyítottan segít megelőzni a fogínyvérzést, eltávolítva a fogínyvérzést okozó baktériumokat, az egészségesebb ínyért és erősebb fogakért.
Egyedi ízösszetételét a gyömbér, eukaliptusz és menta kivonatoknak köszönheti, melyek fogmosás után tiszta és friss érzést biztosítanak.
A parodontax HERBAL FRESH mindennapi használatra javasolt, fluorid tartalmának köszönhetően, mely segít erősíteni fogait.

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION AZ EGÉSZSÉGESEBB ÍNYÉRT ÉS ERŐSEBB FOGAKÉRT

A fogíny megfelelő ápolása nagyon fontos, hiszen az erős fogak alapja az egészséges íny. Másrészt a fogait is tisztán kell tartani, hogy megőrizze azok természetes fehérségét. A legjobb mód, hogy megőrizze fogai és fogínye egészségét a napi kétszeri, két percig tartó fogmosás egy olyan fogkrémmel, mely segít megvédeni az ínyét és a fogakat.

A parodontax Complete Protection egy mindennapos használatra szánt fogkrém, amely 8, kifejezetten az egészségesebb ínyt és erősebb fogakat szolgáló, jótékony tulajdonsággal rendelkezik.

A parodontax Complete Protection fogkrém három változatban kapható: Extra Fresh, Whitening és Herbal.

 

Complete Protection Whitening toothpaste

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION WHITENING

A parodontax Complete Protection Whitening 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében, és helyreállítja a fogak természetes fehérségét a felületükön található foltok gyengéd eltávolításával.

Complete Protection Extra Fresh toothpaste

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION EXTRA FRESH

A parodontax Complete Protection Extra Fresh 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében. Ráadásul az íze friss, mentolos.

Parodontax Complete Protection Herbal

Parodontax Complete Protection Herbal Sensation

A parodontax Complete Protection Herbal Sensation 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében és tiszta és friss érzést is biztosít.

A PARODONTAX MINDENNAPOS HASZNÁLATRA SZÁNT FOGKRÉMEK SEGÍTENEK A FOGÍNYVÉRZÉS MEGELŐZÉSÉBEN  

Ha véreset köp, amikor fogat mos vagy fogselymet használ, az a fogínybetegség jele lehet. A parodontax Daily fogkrém egy speciális fogkrém kifejezetten az egészséges fogíny megőrzéséhez és a fogínyvérzés megelőzéséhez.

A parodontax fogkrém hét változatban kapható: fluoridmentes Classic, Fluoride, Ultra Clean, Whitening, Extra Fresh, Complete Protection Extra Fresh, Complete Protection Whitening.

Tegye teljessé szájhigiéniáját a parodontax mindennapos használatra szánt szájvízzel és a parodontax fogkefével. Megváltozott formula és íz:

Fluoride toothpaste

parodontax FLUOride

A parodontax Fluoride fogkrémet kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy segítsen a fogínyvérzés megelőzésében, valamint az egészséges íny, az erős fogak és a friss lehelet megőrzésében.

Ultra Clean toothpaste

PARODONTAX ULTRA CLEAN FOGKRÉM

A parodontax Ultra Clean eltávolítja azokat a baktériumokat, amelyek ínyvérzést okozhatnak, hogy fogínye egészséges, fogai erősek maradjanak, szája pedig rendkívül tiszta és friss érzetű legyen.

Whitening toothpaste

PARODONTAX WHITENING FOGKRÉM

A parodontax Whitening kíméletesen eltávolítja a foltokat a fogakról, hogy visszaállítsa természetes fehérségüket, miközben segít megelőzni az ínyvérzést.

Extra Fresh

PARODONTAX EXTRA FRESH FOGKRÉM

A parodontax Extra Fresh segít megelőzni az ínyvérzést, miközben órákon át tartó friss és tiszta érzetet biztosít a szájüregben.

Classic Toothpaste

PARODONTAX CLASSIC FOGKRÉM

A parodontax Classic nem tartalmaz fluoridot, de így is segít eltávolítani azokat a baktériumokat, amelyek ínyvérzést okozhatnak, biztosítva, hogy fogínye egészséges maradjon, lehelete pedig friss legyen. A Classic változat nem ajánlott mindennapos használatra. Keresse fel fogorvosát, ha folyamatosan használja a fogkrémet.

*Ez nem vonatkozik a parodontax Whitening fogkrémre

Használati utasítás

Mosson fogat naponta kétszer, legfeljebb háromszor úgy, hogy közben ne nyelje le a fogkrémet. Ha irritációt okoz, hagyja abba a használatát. 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Tartsa távol a gyermekektől.

HOL KAPHATÓ?

Termékeink, mint a fogkrémeink, fogkeféink és a szájvíz, segítenek abban, hogy ínye erős, fogai pedig egészségesek maradjanak. Tudja meg, hol kaphatóak a parodontax termékek.

A lenti linkre kattintva Ön egy külső weboldalra lép, amelyet nem a Haleon kezel és működtet. A Haleon nem vállal felelősséget az oldal tartalmáért. Ha nem kívánja elhagyni az oldalt, ne kattintson a lenti linkre.