FEDEZZE FEL A PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 8 JÓTÉKONY HATÁSÁT

A fogíny jelenti az egészséges fogak alapját, de nem mindig vesszük észre, hogy milyen fontos szerepet játszik. Az emberek gyakran azért választanak egy fogkrémet, mert az erős, fehér és tiszta fogakat ígér, de a fogínyről való gondoskodás legalább ilyen fontos – különösen annak a háromból egy embernek, aki véreset köp fogmosáskor.

Az egészséges fogíny nem vérzik, tehát ha fogmosáskor vagy fogselymezéskor vérzik az ínye, az a fogínybetegség jele lehet.

Ha figyelmen kívül hagyja a fogínybetegség vagy fogínygyulladás első tüneteit, és nem kezelteti, idővel komolyabb, visszafordíthatatlan problémává, ún. gyökérhártya-gyulladássá alakulhat, ami foghullást okozhat. Mit tehet a fogai védelme és az ínye egészségének megőrzése érdekében?

Az új parodontax Complete Protection fogkrém 8, kifejezetten az egészségesebb ínyt és erősebb fogakat szolgáló, előnyös hatással rendelkezik. Ha naponta kétszer fogat mos parodontax Complete Protection fogkrémmel, nem kell választania a fogápolás és az ínyápolás között – a kettőt egyszerre teheti meg.

A PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 8 JÓTÉKONY HATÁSÁNAK BEMUTATÁSA

1. SEGÍT MEGELŐZNI A FOGÍNYVÉRZÉST

A fogínyvérzést általában a fogakban, a fogakon és a fogak körül lerakódó lepedék okozza. Az új parodontax Complete Protection kifejezetten azok számára készül, akik fogmosás közben véreset köpnek, és napi kétszeri használat mellett 50%-kal hatékonyabban csökkenti a fogínyvérzés kialakulásának okát, mint a hagyományos* fogkrémek.

2. ENYHÍTI A FOGÍNY BEVÖRÖSÖDÉSÉT

Az egészséges íny rózsaszín és kemény, ha tehát az ínye vörös, az a fogínybetegség korai jele lehet. Ha a lepedéket nem szüntetjük meg rendszeres fogmosással, irritálhatja a fogínyt, amely felduzzad vagy begyullad. Napi kétszeri fogmosás a parodontax Complete Protection fogkrémmel megőrzi a fogínye egészségét.

3. 4x HATÉKONYABBAN TÁVOLÍTJA EL A LEPEDÉKET*

A lepedék a fogínybetegség fő oka. A fogíny egészségének megőrzése érdekében a parodontax Complete Protection fogkrém egyedi formulája nagy mennyiségű, rendkívül finom szemcséjű szódabikarbónát tartalmaz, aminek következtében 4x hatékonyabban távolítja el a lepedéket, mint a hagyományos fogkrémek.*

4. SEGÍT MEGŐRIZNI AZ ÍNY ÉS A FOG KÖZÖTTI SZOROS ZÁRÓRÉTEGET

A lepedék lerakódása fogínyvérzést okozhat, ami, ha nem kezelik, fogínysorvadáshoz vezethet, vagyis az íny visszahúzódik a fogról, és gyengül a fog és az íny közötti záróréteg. Ha nem cselekszik a fogínysorvadás megelőzése érdekében, a helyzet rosszabbra is fordulhat. Tasakok alakulhatnak ki a fogak és az íny között, amelyek begyulladhatnak. Ez károsíthatja a fogakat a helyükön tartó szöveteket, és végső soron foghullást okozhat.

Napi kétszeri fogmosás a parodontax Complete Protection fogkrémmel segít a fogínyvérzés fő okának megelőzésében azáltal, hogy eltávolítja a leülepedett lepedéket a fogíny mentén, és így megőrzi az íny és a fogak közötti szoros záróréteget.

5. MEGELŐZI A ROSSZ SZÁJSZAGOT

A lepedék nemcsak a fogínyvérzésért felelős, de a rossz lehelethez vagy szájszaghoz is hozzájárulhat. Az ételmaradék bomlásakor kellemetlen szagú gázok keletkeznek, amelyektől a lehelete rossz szagúvá válhat. Napi kétszeri fogmosás a parodontax Complete Protection fogkrémmel több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos* fogkrém, mentolos íze pedig a leheletét is frissen tartja.

6. ERŐSÍTI A FOGZOMÁNCOT

A fogzománc a fog vékony, kemény, külső rétege. A zománctól lesz a foga ragyogó fehér, és véd a fogszuvasodás ellen is. Az étel és ital savat tartalmazhat, vagy a lepedékben lévő baktériumokkal reakcióba lépve savat termelhet, amely megtámadja a fogzománcot és fogszuvasodáshoz vezethet. A parodontax Complete Protection fluoridot tartalmaz, amely segít a fogzománc erősítésében, a fogat ellenállóbbá teszi a lepedékkel és a savakkal szemben, illetve segít helyreállítani a károkat.

7. ALAPOSAN TISZTÍT

Rendkívül finom szemcséjű szódabikarbónát tartalmazó formulájának köszönhetően a parodontax Complete Protection 4x több lepedéket képes eltávolítani, mint egy hagyományos fogkrém.* Napi kétszeri fogmosás a parodontax Complete Protection fogkrémmel segít, hogy a fogak és a fogíny valóban tiszta maradjon.

8. GYENGÉDEN FEHÉRÍTI A FOGAKAT

A fogak felületén található foltok gyengéd eltávolításával a parodontax Complete Protection segít helyreállítani a fogak természetes fehérségét.

MIÉRT VÁLASSZA A PARODONTAX COMPLETE PROTECTIONT?

8 különleges előnyös tulajdonságának köszönhetően a parodontax Complete Protection fogkrém mellett nem kell mást használnia, hogy az ínye egészséges, a fogai pedig erősek maradjanak.

Ha aggódik a fogínye vagy a fogai miatt, forduljon a fogorvosához, aki szakértő szemmel felméri és tanácsot ad azok kezelésére.

* 4x hatékonyabb plakk eltávolítás napi kétszeri fogmosás esetén, egy szakszerű tisztítást követően, hagyományos-nátrium-bikarbonát-nélküli fogkrémekkel összehasonlítva, Parodontax Ultra Clean, Fluoride, Classic, Extra Fresh, vagy Complete Protection, Herbal Fresh fogkrémek esetén. A Haleon belső vizsálata alapján, RH02434, 2015.