HOGYAN ŐRIZHETŐ MEG A FOGÍNY EGÉSZSÉGE ÉS A FOGAK EREJE MINDEN NAP?

A napi kétszeri fogmosás minden nap a legjobb módja a fogak és a fogíny egészsége megőrzésének, de a fogkrém kiválasztása már nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Ha Ön egyike annak a háromból egy embernek, aki köpött már véreset fogmosás közben, akkor a parodontaxhoz hasonló fogkrémet kell használnia, amely segít a fogínyvérzés megelőzésében.

A gond ott van, hogy ha a probléma később visszavált egy hagyományos fogkrémre, ismét kockázatnak teszi ki magát, mert csak egy kifejezetten ezt a célt szolgáló fogkrém képes kiemelkedő védelmet nyújtani a fogínyvérzés és a fogínybetegség ellen.

Az új, mindennapos használatra szánt fogkrém 8, kifejezetten az egészségesebb ínyt és erősebb fogakat szolgáló, előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A parodontax Complete Protection fogkrém segítségével nem kell kompromisszumot kötnie, minden nap használhatja a fogínyproblémák megelőzésére, a fogak erősítésére, a friss lehelet és a fogak természetes fehérségének megőrzésére.

KÜLÖNLEGES VÉDELMET NYÚJTÓ FOGKRÉM MINDENNAPOS HASZNÁLATRA

Az új parodontax Complete Protection túlmutat egy hagyományos *fogkrémen. Kifejezetten azoknak készült, akik gyakran küzdenek foginyproblémával és 4x hatékonyabban** távolítja el a lepedéket, mint egy hagyományos fogkrém.

*nátrium-bikarbonát nélküli- fogkrémek
**4x hatékonyabb plakk eltávolítás napi kétszeri fogmosás esetén egy szakszerű tisztítást követően hagyományos-nátrium-bikarbonát nélküli- fogkrémekkel összehasonlítva, Parodontax Ultra Clean, Fluoride, Classic, Extra Fresh, vagy Complete Protection fogkrémek esetén. A Haleon belső vizsgálata alapján, RH02434, 2015.

Mivel a lepedék a fogínyvérzés, a fogínyproblémák és a fogszuvasodás legfőbb oka, a parodontax Complete Protection fogkrém ideális a fogíny és a fogak egyidejű, mindennapos védelmére.

Fluoridtartalma miatt a parodontax Complete Protection fogkrém segít megvédeni a fogzománcot. Mentolos ízének köszönhetően a száját frissnek érzi, és a fogak felületén található foltok gyengéd eltávolításával a fogakat tisztán tartja és megőrzi azok természetes fehérségét.

A 8 különleges előnyös tulajdonság együttesétől ez a mindennapos használatra szánt fogkrém nem mindennapi hatékonyságot nyújt az egészségesebb fogínyért és erősebb fogakért. . 

Mindig kérje fogorvosa segítségét, ha aggódik a szája egészsége miatt, vagy egy szakértő tanácsára van szüksége a fog- és ínyápoláshoz.