Location:

parodontax fogkefe termékcsalád mindennapi használatra
parodontax fogkefe termékcsalád mindennapi használatra

Fogkefe mindennapi használatra

Tekintse meg termékeinket

A parodontax fogkefét úgy alakítottuk ki, hogy segítsen az ínypanaszok megelőzésében.

parodontax fogkefe termékcsalád mindennapi használatra

parodontax fogkefe

A parodontax fogkefét kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy segítsen az ínyproblémák megelőzésében, és megkönnyítse a fogak tisztán tartását.

Kis feje és puha, két különböző hosszúságúra vágott sörtéi kímélik a fogínyt, de könyörtelenül eltávolítják az ínyproblémák egyik fő okának számító lepedéket.

Ergonomikus kialakítású nyelét jól meg lehet fogni fogmosáskor. A fogkefefej másik oldalán puha nyelvtisztító található, amit úgy kell használni, hogy a barázdákat előre húzzuk a nyelv felszínén.

Mosson fogat naponta kétszer parodontax fogkefével, és tegye teljessé szájápolási szokásait a mindennapi használatra szánt parodontax fluoridos fogkrémmel és a mindennapi használatra szánt parodontax szájvízzel, hogy ínye és fogai egészségesek maradjanak, lehelete friss legyen, és hogy meg tudja akadályozni a fogínyprobléma kialakulását.

Javasoljuk, hogy fogkeféjét háromhavonta cserélje újra.

HOL KAPHATÓ?

Termékeink, mint a fogkrémeink, fogkeféink és a szájvíz, segítenek abban, hogy ínye erős, fogai pedig egészségesek maradjanak. Tudja meg, hol kaphatóak a parodontax termékek.

A lenti linkre kattintva Ön egy külső weboldalra lép, amelyet nem a GSK kezel és működtet.
A GSK nem vállal felelősséget az oldal tartalmáért.
Ha nem kívánja elhagyni az oldalt, ne kattintson a lenti linkre.