Location:

parodontax fogkefe termékcsalád mindennapi használatra
parodontax fogkefe termékcsalád mindennapi használatra

Fogkefe mindennapi használatra

Tekintse meg termékeinket

A PARODONTAX FOGKEFÉKET KIFEJEZETTEN A VÉRZŐ FOGÍNY megelőzésére SZABTÁK

A parodontax fogkeféket kifejezetten a vérző fogíny megelőzésére szabták, kíméletes és hatékony tisztítást eredményezve úgy, hogy közben védik az ínyt és a fogakat.

A fognyakon megtelepedett lepedék az íny problémák egyik kiváltó oka lehet. Amennyiben nem távolítjuk el rendszeresen, legalább napi kétszeri fogmosással, a lepedék elkezdi irritálni a fogínyt és végül fogínyproblémákhoz vezethet. Ha fogínye vérzik, kiemelten fontos a megfelelő szájápolási rutin kialakítása hogy megelőzze a foginybetegség kialakulását.

A parodontax fogkefék gyengédek az ínyhez és a fogakhoz, de kíméletlenek a lepedékkel szemben, így védenek az ínyproblémák ellen és egyúttal erősen tartják a fogakat. Minden parodontax fogkefe kompakt fejszerkezettel rendelkezik, amely puha és extra puha sörték kombinációja, így kíméletes és hatékony tísztítást eredményeznek. A fogmosás alatt biztos és kényelmes fogást az ergonómikus kialakítású fogkefenyél biztosítja.

3 parodontax fogkefe közül választhat, így könnyen megtalálja a saját igényeinek megfelelőt: Gums&Teeth, Gentle Clean vagy Interdental.

A napi szájápolási rutint érdemes kiegészíteni valamelyik parodontax fogkrémmel és parodontax szájvízzel is a még teljesebb szájhigiénia érdekében.

parodontax Complete Protection Original toothpaste

PARODONTAX GUMS & TEETH FOGKEFE

A parodontax Gums & Teeth fogkefe segít megóvni az ínyt és a fogakat a kettős hosszúságú, puha és extra puha sörték segítségével, melyek által gyengéd, mégis hatékony a fogtisztítás.

parodontax Complete Protection Whitening toothpaste

PARODONTAX GENTLE CLEAN FOGKEFE

A parodontax Gentle Clean fogkefe puha kerekített sörtéivel gyengéd az ínyhez, de kíméletlen a lepedékkel szemben.

parodontax Complete Protection Original toothpaste

PARODONTAX INTERDENTAL FOGKEFE

A parodontax Interdental fogkefe kúpos alakú puha és extra puha sörtéinek köszönhető kimagasló tisztító hatást ér el a nehezen megközelíthető helyeken is, mint az íny és a fogak találkozása. Gyengéd és hatékony tisztítást eredményez az íny és a fogak tekintetében is.*

*Laboratóriumi tesztek alapján (Alexander et al. J Dent Res. 1977; 56 (7): 722-7., Bass. Dent Items Interest. 1948; 70 (7): 697-718.)

A parodontax fogkefét úgy alakítottuk ki, hogy segítsen az ínypanaszok megelőzésében.

parodontax fogkefe termékcsalád mindennapi használatra

parodontax fogkefe

A parodontax fogkefét kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy segítsen az ínyproblémák megelőzésében, és megkönnyítse a fogak tisztán tartását.

Kis feje és puha, két különböző hosszúságúra vágott sörtéi kímélik a fogínyt, de könyörtelenül eltávolítják az ínyproblémák egyik fő okának számító lepedéket.

Ergonomikus kialakítású nyelét jól meg lehet fogni fogmosáskor. A fogkefefej másik oldalán puha nyelvtisztító található, amit úgy kell használni, hogy a barázdákkal lefelé előre-hátra húzzuk a nyelv felszínén.

Mosson fogat naponta kétszer parodontax fogkefével, és tegye teljessé szájápolási szokásait a mindennapi használatra szánt parodontax fluoridos fogkrémmel és a mindennapi használatra szánt parodontax szájvízzel, hogy ínye és fogai egészségesek maradjanak, lehelete friss legyen, és hogy meg tudja akadályozni a fogínybetegség kialakulását.

Javasoljuk, hogy fogkeféjét háromhavonta cserélje újra.

HOL KAPHATÓ?

Termékeink, mint a fogkrémeink, fogkeféink és a szájvíz, segítenek abban, hogy ínye erős, fogai pedig egészségesek maradjanak. Tudja meg, hol kaphatóak a parodontax termékek.

A lenti linkre kattintva Ön egy külső weboldalra lép, amelyet nem a Haleon kezel és működtet. A Haleon nem vállal felelősséget az oldal tartalmáért. Ha nem kívánja elhagyni az oldalt, ne kattintson a lenti linkre.